Nieuwe ouders

Nieuwe ouders

Aanmelden bij Daltonschool De Margriet

Wilt u uw kind aanmelden bij de Margriet? Dan vragen wij u om eerst onze informatieochtend te bezoeken, deze vinden maandelijks plaats. U kunt zich hiervoor telefonisch of via de mail aanmelden (admin@demargriet.nl). Om 9:00 start het informatieve gedeelte. Rond 10:00 uur zal u worden rondgeleid door leerlingen van groep 7 of 8.

Aan het eind van de ochtend ontvangt u een aanmeldformulier en kunt u uw kind aanmelden. Het aanmeldformulier moet bij ons ingeleverd zijn in de maand dat uw kind 3 wordt. Aanmelden kan dus alleen als u een informatieochtend heeft bezocht. Een maand nadat uw kind 3 is geworden, ontvangt u een bevestiging van plaatsing of een afwijzing. De rondleiding is enkel voor ouders, kinderen kunnen helaas niet mee.

Volgorde van plaatsing:

1)Broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten
2)De afstand van het woonadres tot de school.

Daltonschool De Margriet zal komend schooljaar gebruik maken van drie locaties. De groepen 1 tot en met 4 worden gehuisvest op de locatie Nolensstraat. De groepen 5 en 6 zijn tijdelijk gehuisvest op de Noorderhavenkade en de groepen 7 en 8 zijn gehuisvest op de locatie Sonmansstraat.

De informatieochtenden zijn van 9.00 uur tot 10.30 uur op de Nolensstraat 44.

De data van de ochtenden kunt u terugvinden op de kalender op deze website.

  
Terug

Nolensstraat 44

3039 PV Rotterdam

010 466 30 12

admin@nulldemargriet.nl