Stichting Overblijven op De Margriet TSO

Stichting Overblijven op De Margriet TSO

Stichting Overblijven op De Margriet, tussenschoolse opvang

Daltonschool De Margriet biedt leerlingen de gelegenheid om over te blijven. Dat is geen overbodige luxe, aangezien steeds meer ouders buitenshuis werken en steeds meer kinderen overblijven. De kinderen eten in het schoolgebouw een meegebrachte boterham. Daarna spelen zij buiten totdat de middaglessen beginnen. Een goed georganiseerde overblijf is belangrijk. Voor kinderen is het van belang om rustig een boterham te eten en lekker te spelen. Met de dosis energie die ze opdoen, kunnen ze er ’s middags weer tegenaan. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat kinderen het tussen de middag naar hun zin hebben. En voor leerkrachten vergemakkelijkt een goed georganiseerde overblijf de start van het middagprogramma.

Om de overblijf zo goed mogelijk te laten verlopen is Stichting Overblijven op De Margriet opgezet. Het bestuur van de stichting is hier samen met het schoolbestuur verantwoordelijk voor. De coördinator van de overblijf is Annemiek Sliep. Zij is in dienst van de stichting. Daarnaast bestaat het bestuur uit een aantal ouders die de overblijfcoördinator ondersteunen in het beheren van de financiën. De overblijf zelf is onder begeleiding van overblijfouders. Voor een groot deel zijn dit ouders die een kind op onze school hebben of hebben gehad.

Als u uw kind wilt laten overblijven, dient u contact op te nemen met Annemiek Sliep.

Kosten:

De kosten voor het overblijven zijn afhankelijk van het aantal dagen dat uw kind overblijft.

Het bedrag dat u betaalt voor de overblijf wordt grotendeels besteed aan de vergoeding van de overblijfkrachten, de overblijfcoördinator, scholing van de overblijfkrachten en benodigdheden en speelmaterialen voor de overblijvers.

Jaarlijks worden de tarieven aan het begin van het schooljaar samen met de begroting en de verantwoording over het voorgaande schooljaar aan de MR voorgelegd. Deze tarieven worden hieronder gepubliceerd.

Tarieven schooljaar 2021-2022:

4x per week overblijven € 190,- per jaar.

3x per week overblijven € 142,50,- per jaar.

2x per week overblijven € 95,- per jaar.

1x per week overblijven € 47,50,- per jaar.

U kunt kiezen uit betaling in 1 termijn, 2 termijnen of 8 termijnen.

Na het inleveren van het plaatsingsformulier ontvangt u per mail een uitnodiging om Wis Collect (een facturatiesysteem voor het innen van de overblijfbijdragen) te activeren en uw betaalfrequentie te kiezen. In Wis Collect kunt u uw factuur met IDeal betalen.

Incidenteel overblijven is ook mogelijk dit kost € 1,50 per keer. Voor vragen hierover, kunt u contact opnemen met de overblijfcoördinator.

Downloads:

Klik hier voor de informatiefolder en het plaatsingsformulier

Terug

Nolensstraat 44

3039 PV Rotterdam

010 466 30 12

admin@nulldemargriet.nl