Basispoort

Basispoort

Inloggen voor kinderen thuis - uitleg

 

Uw kind wil thuis (verder) werken in de schoolsoftware. Inloggen thuis doet u via https://www.basispoort.nl of de URL https://thuis.basispoort.nl .

Anders dan uw kind gewend is op school, moet thuis eerst een gebruikerscode worden ingevoerd. Deze gebruikerscode ontvangt u via de groepsleerkracht.  Basispoort vraagt daarna om zijn of haar pincode of wachtwoordplaatje. Daarvoor gebruikt uw kind het zelfde wachtwoord (vier cijfers) of wachtwoord- plaatje als op school (plaatjes worden gebruikt voor beginnende lezers). Basispoort toont nu het software-overzicht voor uw kind. Door een icoontje te dubbelklikken, opent de software zich.

Voor sommige programma's op Basispoort zoals Staal, is het nodig om Flash te gebruiken. Op een iPad gaat dit helaas niet.

Inloggen voor kinderen thuis - in stapjes

Stap 1:

Ga naar https://www.basispoort.nl of naar https://thuis.basispoort.nl

Stap 2:

Vul de inlog-code in en druk op verifiëren.

Stap 3:

Laat uw kind zijn of haar pincode intikken of op zijn of haar wachtwoordplaatje klikken. Dat is het wachtwoord dat de leerlingen zelf gebruiken op school om in te loggen. De groepsleerkrachten kennen deze pincodes.

Wachtwoord vergeten

Is uw kind het wachtwoord vergeten dat hij/zij op school gebruikt om daarna verder in te loggen dan kunt een e-mail sturen naar de groepsleerkracht.

Terug

Nolensstraat 44

3039 PV Rotterdam

010 466 30 12

admin@nulldemargriet.nl