Welkom op Daltonschool De Margriet!

Welkom op onze website. Op Deze website vind je informatie over onze school. Zo weet je wat er speelt op school en wat we van elkaar kunnen verwachten.

Voor de laatste nieuwtjes ontvangen jij en je ouders regelmatig een digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt aan alle ouders verzonden maar staat ook op de website.

De Margriet is een Daltonschool, dat betekent dat jullie leren om zelfstandig te werken als dat kan en hulp krijgen als dat nodig is, We noemen dat: “Daltononderwijs”.

Naast een Daltonschool is De Margriet een openbare school. Dat wil zeggen dat het onderwijs niet vanuit een bepaalde geloof of bepaalde mening wordt gegeven. Respect voor ieders mening, geloofsovertuiging, leeftijd en afkomst vormt voor ons de basis.

Dertien groepen (en de Plusgroep) krijgen dit jaar les in het gebouw aan de Nolensstraat en zeven groepen in onze dependance aan de Noorderhavenkade. Dit schooljaar zullen twee groepen gehuisvest zijn in de Blijberg. Gelukkig kennen we elkaar goed en komen we elkaar regelmatig tegen zodat we ons één school voelen en blijven!

Wij hopen jullie ook!

meester Joek  & juf Maren