Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Klasbord is de social media tool voor het onderwijs. Klasbord maakt de communicatie tussen school en thuis leuk, gemakkelijk & veilig.

Ontvang de leukste kiekjes, tekstberichten, of vragen vanuit de klas direct via de Klasbord-app of via de email-nieuwsbrief.

Klasbord is een gesloten en veilige omgeving en dat is wel zo fijn! De leerkracht bepaalt wie de klas kan volgen en wat de interactiemogelijkheden zijn per bericht. De berichten uit de klas zijn alleen toegankelijk voor de volgers die door de leerkracht zijn geaccepteerd.

Klasbord werkt in een aantal eenvoudige stappen:

De leerkracht maakt een klas aan op Klasbord en verspreid een uitnodiging onder de leerlingen en ouders rondom de klas. In de uitnodiging staat een unieke klascode. Ook staat er een omschrijving hoe je de klas als leerling of ouder kunt volgen.

Meld je aan op Klasbord:
Als leerling of ouder meld je je aan via de Klasbord-website of via de Klasbord-app. Na registratie vul je de unieke klascode in. Je kunt jezelf ook aanmelden voor de email-nieuwsbief. Er wordt vervolgens een volgverzoek verstuurd naar de leerkracht. Wanneer de leerkracht je verzoek accepteert heb je toegang tot de berichten van de klas en ontvang je ieder bericht automatisch. Doordat de app een pushbericht genereert, ontvang je als ouder altijd een melding als er door de leerkracht een nieuw bericht wordt geplaatst.

briefjeipad

Respecteer de privacy
Een gedeeld bericht op Klasbord kan privacy gevoelige informatie bevatten of persoonsgegevens. Om de privacy van iedereen te respecteren is het niet toegestaan om berichten van Klasbord te kopiëren of te verspreiden bijvoorbeeld d.m.v. het maken van een screenshot.

Bezwaar
Het kan zijn dat je het als ouder liever niet hebt dat er mogelijk persoonsgegevens worden gedeeld die betrekking hebben op jouw kind. Je hebt als ouder te allen tijde het recht om hier bezwaar tegen te maken bij de leerkracht of school. De leerkracht is verplicht om deze keuze te respecteren en hier rekening mee te houden bij het gebruik van Klasbord. Lees hierover meer in ons privacy-statement.

iOS_button

Android-Button

WindowsStore_badge_Dutch_nl_Black_large_462x120