thuiswerken ook nu onze school gewoon weer open is.

Gelukkig is onze school weer helemaal open is en komen we allemaal weer alle dagen naar school. Er zijn nog wel wat aanpassingen, zoals het dragen van mondkapjes door alle grote mensen op school in de gangen en moeten we veel onze handen wassen. Verder gaat er gelukkig weer veel zoals het hoort.

Toch kan het voorkomen dat je opeens thuis moet werken aan je schoolwerk. Dat kan komen doordat er een leerkracht ziek is of doordat je zelf even niet naar school kunt komen doordat er iemand ziek is met wie je veel omgaat.

Jouw leraar, of een van de andere jaargroep-leerkrachten, zal aangeven welk werk je moet maken op de dagen dat je thuis moet werken.

Oefenwerk op de computer: het kan zijn dat je digitaal moet oefenen, Dat kan voor Nieuwsbegrip, Staal Spelling, Staal Taal, Meander Topo,  Rekentuin en Taalzee en Words and Birds. Deze software is bereikbaar via thuis.basispoort.nl.

maakwerk op de computer: Als je iets van een werkstukje of presentatie moet maken, maak die dan in onze google omgeving. Log in op google met je google-school-account en deel je document met je groepsleerkracht. zie de uitleg op deze pagina.