Illustratie bij De PierewaaierOok in het komende schooljaar staat BSO De Pierewaaier van KindeRdam kinderopvang weer graag klaar voor u en uw kind, met Voorschoolse (VSO) en Naschoolse (NSO) opvang en Vakantieopvang. Wij doen dat met betrokken, professionele pedagogisch medewerkers. Zij bieden de kinderen uitdagende activiteiten die passen bij hun leeftijd en ontwikkeling, zorgen voor veel pret en doen er alles aan uw kind zich thuis te laten voelen op de BSO. Voor u een fijn idee dat uw kind zich in een veilige omgeving vermaakt en allerlei vaardigheden ontwikkelt terwijl u aan het werk bent.

Op BSO De Pierewaaier bent u ook tijdens schoolsluitingsdagen zoals vermeld in de schoolgids verzekerd van opvang voor uw kind.

Komt u gerust eens langs
Wilt u meer weten? Kom dan samen met uw kind een keer vrijblijvend kijken bij BSO de Pierewaaier. Maakt u wel van tevoren even een afspraak met een van de locatiemanagers, Chantal Romijn of Astrid Adema, telefoon 010 4657859. U kunt ook alvast een kijkje nemen op de website: https://www.kinderdam.nl/depierewaaier

Wilt u meer informatie?
De klantadviseurs van KindeRdam vertellen u graag meer over de tijden en plaatsingsmogelijkheden. E-mail
klantadvies@kindeRdam.nl. Telefoon (010) 44 300 33.