Inschrijven op De Margriet

Wilt u uw kind inschrijven op de Margriet? Maandelijks vinden er informatie ochtenden plaats.Tijdens deze ochtend ontvangt u informatie over De Margriet en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. We starten de informatieochtenden om 9:00 uur op onze locatie op de Sonmansstraat 87. Aan het einde van de ochtend lopen we naar de locatie op de Nolensstraat waarbij we een rondje rond het gebouw lopen en het kleuterplein bezoeken. Helaas kunnen we vanwege Covid-19 de school niet in en mag er maar 1 ouder per kind aanwezig zijn. Uiteraard gaan we er vanuit dat als u klachten heeft dat u dan op tijd afbelt en niet komt.

Aan het eind van de ochtend ontvangt u een inschrijfformulier en kunt u uw kind inschrijven. Het inschrijfformulier moet bij ons ingeleverd zijn in de maand dat uw kind 3 wordt. Inschrijven kan dus alleen als u een informatieochtend heeft bezocht. Een maand nadat uw kind 3 is geworden, ontvangt u een bevestiging van plaatsing of afwijzing.

Update i.v.m. Covid
Op dit moment zijn de scholen gesloten en mogen wij geen kinderen en ouders ontvangen. De informatie ochtenden vinden doorgang via Teams. U kunt zich nog steeds telefonisch aanmelden. De dag voor de informatie ochtend ontvangt u een link. Via deze link krijgt u alle informatie over De Margriet. Een rondleiding blijven wij u voorlopig verschuldigd.

Volgorde van plaatsing:

Broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten
De afstand van het woonadres tot de school.

Daltonschool De Margriet zal komend schooljaar 2020/2021 gebruik maken van drie locaties. De groepen 1 tot en met 4 worden gehuisvest op de locatie Nolensstraat. De groepen 5 en 6 zijn tijdelijk gehuisvest op de Noorderhavenkade en de groepen 7 en 8 zijn gehuisvest op de locatie Sonmansstraat. Meer hierover kunt u lezen in de nieuwsbrief van 16 januari 2020.

 

data info ochtenden:
Vrijdag 9 oktober
Vrijdag 6 november
Vrijdag 11 december
Vrijdag 15 januari
Vrijdag 12 februari
Vrijdag 12 maart
Vrijdag 21 mei
Vrijdag 11 juni

Locatie; Nolensstraat 44 3039PV Rotterdam

Van 9.00 uur tot 10.30 uur.

Telefonisch aanmelden 010-4663012.